TC. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl, Kadir Gecesi’nde ülke genelindeki tüm camilerde salep ikramı gerçekleştirildi. Kayseri'de de Vakıflar Genel Müdürlüğü de çeşitli camilerde bu ikramlara ev sahipliği yaptı.

S A L E P

Kayseri’de sıfır araç alacaklar dikkat! TTB zorunluluğu kaldırıldı Kayseri’de sıfır araç alacaklar dikkat! TTB zorunluluğu kaldırıldı

Kayseri Vakıflar Müdürlüğü , himayesinde bulunan Kayseri Hunat Hatun Camii, Kırşehir Ahmet Yesevi Camii, Cacabey Camii, Nevşehir Damat İbrahim Paşa Külliyesi ve Niğde Dışarı Camii’nde yatsı namazı sonrası sıcak salep ikramında bulundu.

Huzuru paylaştık

Vakıflar Bölge Müdürlüğü yetkilisi tarafından yapılan açıklamada, "Öncesinde, iftar çadırlarımızda Kayseri, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde’deki vatandaşlarımızla birlikte oruçlar açıldı, birlik ve beraberlik içerisinde iftarlar yapıldı. Bu anlamlı etkinliklerle, hem Kadir Gecesi'nin manevi havasını yaşatmak hem de halkımızla birlikte olmanın huzurunu paylaşmak istedik. Kadir Gecesi, bin aydan daha hayırlıdır. Bizler de bu mübarek gecede, hemşehrilerimize sıcak bir bardak salep sunduk. “Kadir Gecesi, rahmetin, mağfiretin ve bereketin en yoğun hissedildiği gecedir. Bizler de bu geceyi, halkımızla birlikte geçirmenin huzurunu yaşarken, hayırlara vesile olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı. 

Kaynak: Haber Merkezi