Vatandaşlar yatırım aracı olmasa da döviz konusunda yatırım yapmaya devam ediyor. İslam Memiş’ten dövizin bir yatırım aracı değil ticaret ile uğraşanların kullanması gerekiyor uyarısı yeniden geldi. Son zamanlarda altında yükselişin ardından vatandaş gözünü dövize dikti. Özellikle ticaret yapanların ilgilendiği dolar ve Euro son zamanlarda durağan ilerliyor. 

Trafikte yeni dönem: Neredeyse 200 bin liraya yakın cezası var Trafikte yeni dönem: Neredeyse 200 bin liraya yakın cezası var

Vatandaşları Euro ve dolar konusunda uyaran İslam Memiş, “Destek ve direnç seviyelerinin olmadığı, volatilitenin yüksek olacağı, geniş bant aralığının uygulanacağı bir hafta bekliyorum. Geçici şok dalgalanmalardan sonra piyasa kendine yeniden bir yön verir. Benim paramla ucuz olanlar; Borsa, Euro, Dolar" ifadelerini kullandı. 

Kayseri'de güncel döviz kurları;

Dolar 
Alış: 37.8335          
Satış: 37.9851

Euro
Alış: 41.0112
Satış: 41.1756

İngiliz Sterlini
Alış: 48.9208
Satış: 49.2841

Kaynak: Haber Merkezi