Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçedeki yeni gelişmeler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Öztürk, ilçe halkına müjde vererek TOKİ tarafından 500 adet konut yapılacağını duyurdu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ilçede TOKİ tarafından yapılacak olan 1500 konut müjdesini verdi ve konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Öztürk, Yahyalı halkının ev sahibi olma konusunda uzun süredir yaşadığı sıkıntıların artık son bulacağını belirterek, TOKİ'nin ilçeye yatırım yapacağı bu yeni projeyle ilgili heyecan verici gelişmeleri paylaştı.

‘100 evin kurası çekildi’  

Başkan Öztürk, yaptığı açıklamada insanların sabırsızlandığını dile getirerek, "Yahyalı'da ev konusunda bir sıkıntımız vardı. İnşallah Türkiye çapındaki 250 bin konut kampanyasından Yahyalı'da arzu ettiğimiz 1500 konutun TOKİ kanadıyla yapılması çalışmamız var. Şu anda TOKİ geldi, kampanyadan hissemize düşen 100 evin kurası çekildi. Ağustos'a kadar yatıracakları paralar var, yatıramayanların yerine alınacaklar var. İnsanlarımız hemen olsun istiyorlar. Sabırsız olmakta da haklılar. Biraz bu işler iğneyle kuyu kazmak gibi. Topu taca atmadan birebir ilgileniyorum” ifadelerini kullandı.

‘500 konutluk dairemiz etap etap geliyor’  

Kayseri'nin sembolü Erciyes Dağı aslında sönmedi! Kayseri'nin sembolü Erciyes Dağı aslında sönmedi!

Öztürk, “Müjdemiz olsun, inşallah 1500 konutluk dairemiz etap etap geliyor. TOKİ Yahyalı'da 1500 konut yapmış olacak. İl başkanımız bunu not aldı, hem bakanımız hem de Toplu Konut başkanımızın da bu konu takibinde, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Kurum Bülteni