Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Kayseri'nin Sarız ve Pınarbaşı ilçelerinde bulunan Hastaneleri ziyaret etti. Ziyaretinde Sarız İlçe Devlet Hastanesi ile Pınarbaşı'ndaki hizmete açılması planlanan sağlık merkezlerine incelemelerde bulundu.
Sarız İlçe Devlet Hastanesi’nde inceleme
Kayseri İl Sağlık Müdürü Erşan, Sarız İlçe Devlet Hastanesi'nde sunulan sağlık hizmetlerini ve hastanenin mevcut durumunu yerinde inceledi. Ziyaret sırasında hastane binasında hizmet veren Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu da ziyaret edilerek sağlık çalışanlarının talep ve önerileri dinlendi. İl Sağlık Müdürü Erşan, sağlık personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Pınarbaşı’na yeni yatırım zirvesi
Kayseri Sağlık Müdürü Erşan'ın, Pınarbaşı ilçesindeki ziyaretine Pınarbaşı Kaymakamı Salih Ağar da eşlik etti. Dr. Mehmet Erşan, ilçeye kazandırılan yeni sağlık tesisinde incelemelerde bulundu.
Kaba inşaatı tamamlanan ve iç tefrişat çalışmalarının ardından hizmete açılması planlanan tesis; Toplum Sağlığı Merkezi, 7 Aile Hekimliği Birimi ve 2 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu barındıracak. İncelemelerin ardından, Pınarbaşı Hürriyet Mahallesi'nde yapımı planlanan ve arsa çalışmaları devam eden 3 birimlik Aile Sağlığı Merkezi de ziyaret edildi. İl Sağlık Müdürü Erşan ve Kaymakam Ağar, projenin bir an önce hayata geçirilmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.