Narkotik Polisi Şüpheli Kamyoneti Durdurdu

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, şehir içinde şüpheli bir kamyoneti durdurarak detaylı bir arama gerçekleştirdi. Araç içinde yapılan incelemede, sürücü koltuğunun arkasına özenle zulalanmış 15 paket halinde toplam 100 gram esrar bulundu.

Polis, araç sürücüsü B.Ö. (29) ve yanındaki yolcu E.B. (42)’yi gözaltına aldı. Yapılan ön incelemede, esrarın satışa hazır hale getirildiği değerlendirilirken, şüpheliler emniyete götürüldü.

Yasaklı Madde Ile Yaklandı (2)

Şüphelinin Savunması: "Sadece İçiciyim"

Kazada hayatını kaybeden küçük Gazel'in vefatı okulunu yasa boğdu Kazada hayatını kaybeden küçük Gazel'in vefatı okulunu yasa boğdu

Gözaltına alınan B.Ö., emniyetteki sorgusunda uyuşturucu satıcısı olmadığını öne sürerek “Ben satıcı değilim, sadece içiciyim” savunmasını yaptı. Ancak olay yerinde ele geçirilen esrarın paketlenme şekli ve miktarı, şüphelinin savunmasını güçlendirecek nitelikte bulunmadı.

Emniyet yetkilileri, yakalanan uyuşturucu maddeyle ilgili detaylı inceleme başlatırken, şüphelilerin bağlantıları da araştırılıyor.

Mahkemeye Sevk Edildiler

Gözaltındaki işlemleri tamamlanan B.Ö. ve E.B., adliyeye sevk edildi. Mahkeme, B.Ö.’nün tutuklanmasına karar verirken, diğer şüpheli E.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıklarını sürdüreceklerini vurgulayarak, şüpheli görülen her ihbarın titizlikle değerlendirildiğini belirtti.

Kaynak: İHA