AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, gündüz kuşağı programları ile ilgili vatandaşlardan gelen şikayetleri Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a iletti.

Kayseri'de kırsala dev yatırımlar! Rakam 674 milyon TL’yi aştı Kayseri'de kırsala dev yatırımlar! Rakam 674 milyon TL’yi aştı

Gönüllü Kültür Teşekkülleri toplantı yaptı

Milletvekili Şaban Çopuroğlu, televizyon kanallarının gündüz kuşaklarında yer alan programlara yönelik vatandaşlardan gelen şikâyetleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a ilettiklerini duyurdu. AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Gönüllü Kültür Teşekkülleri ile gerçekleştirilen toplantıda, televizyon kanallarının gündüz kuşaklarında yer alan programlara yönelik vatandaşlardan gelen şikâyetleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a ilettiklerini duyurdu.

Şikayetleri Bakan Göktaş’a iletti

Milletvekili Şaban Çopuroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "3 gün önce bize iletilen sorunu bizzat Bakanımıza ilettik. Gönüllü Kültür Teşekkülleri ile yaptığımız toplantıda, televizyonların gündüz kuşaklarındaki yayınlara dair şikâyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a bir kez daha ilettik" açıklamasında bulundu.

Kaynak: 1HA