Kayserispor’un hafta sonu Konyaspor ile oynayacağı maç öncesi Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin’in sitem dolu mesajının ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’dan destek geldi.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Başkanım çok haklısınız,emekleriniz ve destekleriniz içinde teşekkür ederim. Bende yine kuzey alt ve üst tribünden olmak üzere 1000 adet bilet ücreti olan 38 Bin TL’yi karşılayacağımı taahhüt ediyorum.(Kapalı Kale taraftar derneğimiz ile iletişime geçebilirsiniz) Tüm hemşerilerimizi Cumartesi günü saat:19:00’da Konyaspor maçına davet ediyorum. Sevdamız Kayserispor” diyerek Ertekin’e destek verdi.
Alpaslan Baki Ertekin’den Mesaj Gecikmedi
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Milletvekili Baki Ersoy’un verdiği bilet desteğinden dolayı teşekkür ederken şehrin takıma sahip çıkmadığını tekrarladı.
Kayserispor'a Sahip Çıkılmıyor
Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, “Sayın vekilim 1000 bilet için çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Ama benim şehir Kayserispora sahip çıkmıyor çıkışımın sebeplerinden biri taraftarın sahip çıkmaması. 1 milyonluk şehirden 30 bin insanı maça getirmekte zorlanıyoruz üstüne biletini de biz alıyoruz. 30 bin kapasiteli stadyumun biletleri satışa çıktığı gün bitmeli. Kayserili saat kurmalı biletin satışa çıkacağı güne. Stadyumda olmak, o atmosferde olmak hayatın vazgeçilmezlerinden olmalı” dedi.
Küsmüş Olan Taraftara Çağrı Yaptı
‘Sevdamız Kayserispor’ dediklerini ifade eden Ertekin, “O zaman bir paket sigara eksik içerek, 1 kahve noksan içerek, gerekirse bir gün işe/okula yürüyerek giderek 38 lira bulunur. Yeter ki aşk olsun, istek olsun. Buna rağmen yoksa bilet parası Kapalı Kale söyler, siz/biz çözeriz ama burada sorun 38 lirayı verememek değil, taraftarımızı yeniden tribüne çekmek. Benim çağrım tribüne küsmüş taraftara. Benim çağrım bu şehirde yaşayıp hiç maça gitmemiş olanlara. Küsenler unutsunlar kırgınlıklarını, hiç gelmeyenler de en azından bu maça gelsinler. Şehirleri ve takımları için en azından bunu yapsınlar” diyerek sporseverlere çağrısını yineledi.