'CELSE ARASI ŞİİR GECESİ'

Kayseri Barosu tarafından düzenlenen 'Celse arası şiir gecesi' isimli programa avukatlar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Şehir Tiyatrosu Konferans Salonu'nda düzenlenen geceye Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kayseri Adliyesi Asliye Ceza Hakimi Necati Daştan, Kayseri Barosu Başkan Yardımcısı Sedat Karabulut ve avukatlar ile aileleri katıldı.

Çok keyifli ve zevkli geçen gecede, hazırlanan dekorlar ve program şiir gecesinin yanı sıra, tiyatro havası kattı. Bu gecede adalet yükünün en fazla üzerlerinde olduğu avukatlar bir nebze de olsun stres atma fırsatı bulurken, Hakim Necati Daştan'ın okuduğu şiir de büyük alkış aldı

Kayserililer dikkat! Tam 8 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak! 21 Nisan 2025 Kayserililer dikkat! Tam 8 ilçede elektrik kesintisi yaşanacak! 21 Nisan 2025

Stresli adliye koridorlarından uzak bir gün olan bu gecede Adliye personelleri birlik ve beraberlik mesajı verdi.  Gecede şiir okuması beklenen Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, İç Anadolu Bölgesi Baro Başkanları toplantısı nedeniyle şehir dışında olduğundan programa katılamazken, Sezai Karakoç, Necip Fazıl Kısakürek gibi tanınmış şairlerin eserlerinin okunduğu program, büyük ilgi gördü.