Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, şehrin önemli noktalarından biri olan İstasyon Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Çiçek, esnafları tek tek ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Vali, Kayseri’de yürütülen projeler ve hizmetler hakkında bilgiler paylaştı.

Vali Gökmen Çiçek, hem şehir merkezinde hem de kırsal ilçelerde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Genç, yaşlı, çocuk demeden herkesle kucaklaşan Çiçek, ziyaret ettiği esnaflara bol kazançlar dileyerek destek oldu.

Kayseri'den afetlere karşı güçlü hamle: Büyükşehir Belediyesi'nden örnek proje Kayseri'den afetlere karşı güçlü hamle: Büyükşehir Belediyesi'nden örnek proje

Vali Çiçek’in bu samimi yaklaşımı, Kayserili vatandaşlardan büyük takdir topladı. Vali ile el sıkışan bir vatandaş, “Halkın arasında olmanız bizi çok mutlu eder. Şeref duyarız. Yüreğinize sağlık. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Başka bir vatandaş ise, “Allah sizden razı olsun Valim. Kayseri sizden çok memnun. İyi ki varsınız” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaretlerin sonunda Vali Gökmen Çiçek, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek bu özel anları ölümsüzleştirdi.

Kaynak: Ülkü Şimşek