Süper Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayserispor’da yeni sezon planlaması yavaş yavaş yapılıyor. Sarı-Kırmızılılar’da 13 futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. 

Bodrumspor-Antalyaspor karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bodrumspor-Antalyaspor karşılaşması ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sergej Jakirovic rapor sunacak

Kayserispor Teknik Direktörü Sergej Jakirovic takımın ligde kalması halinde yeni sezon için Sportif Direktör Muhammet Türkmen ve Başkan Nurettin Açıkalın ile biraraya gelerek yeni sezon için planlama yapacak. Gidecek ve kalacak futbolcuların belirleneceği görüşmede sözleşmesi biten futbolcular ayrı sözleşmesi devam eden futbolcular ayrı ele alınacak. 

İşte Kayserispor’da sözleşmesi biten futbolcular

Kayserispor’da sezon sonunda Kartal Yılmaz, Majid Hosseini, Mehdi Bourabia, Ramazan Civelek, Lionel Carole, Dimitrios Kolovetsios, Anthony Uzodimma, Stephane Bahoken, Julian Jeanvier, Joseph Attamah, Hasan Ali Kaldırım, Nurettin Korkmaz ve Bilal Ceylan’ın sözleşmesi sona erecek.

Yaş ortalaması gençleşecek

Kayserispor’da özellikle yabancı futbolcular ve uzun süre sakatlık yaşayan futbolcularla yolların ayrılması planlanıyor. Hem istikrar açısından hemde yaştan dolayı bazı yabancı futbolcularla yolların ayrılması bekleniyor. Yeni dönemde Kayserispor’da yaş ortalamasının düşürülmesi planlanırken yabancı futbolcuların hepsiyle görüşme yapılacak.
 

Kaynak: VOLKAN TÜRKMENOĞLU