AK Parti İl Delegeleri Ortak Kayseri toplantısı gerçekleştirildi. Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve partililer katıldı.
Toplantıda konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Felahiyemizden başlayarak 16 ilçemizde yaptığımız kongrelere gördük ki üzerine koyarak bugünlere geliyoruz. Teşkilatlarımız olmazsa olmazımız. Allah'a şükür Kayserimizde 6 tane milletvekili olan elbette bakanlarıyla, milletvekilleriyle her zaman kendisinden olumlu manada söz ettiren, her zaman yapıcı olan bir yaklaşım içerisinde de bugünlere geldi teşkilatımız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı olmak bize yeter. Cenabı Allah kendilerine sağlık, hayırlı, uzun ömürler versin” diye konuştu.
‘Uluslararası Standartlarda Değişik Etkinliklere Fırsat Veren Bir Yer’
Değerli başkanım burada kayak sezonu başladı diyen Büyükkılıç, “Son 20 yıllık dönemde en erken sezonu başlattığımız bir gün yaşıyoruz. Bu açıdan da bereket diyoruz. Adeta kayakçıların gözlerinin içi gülüyor. O açıdan otelleriyle, hizmet ortamıyla, Erciyes AŞ’mizin verdiği güzel hizmetlerle Kayseri kayak merkezi 19 tane mekanik tesis, 40 tane pist ve 120 kilometre pist uzunluğu var. Uluslararası standartlarda değişik etkinliklere fırsat veren bir yer” ifadelerini kullandı.
‘Geçen Sene Nisan Ayının Başına 2 Buçuk Milyon Misafirimiz Olmuştu’
Geçen sene nisan ayının başına 2 buçuk milyon misafirimiz olmuştu diyen Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu: “Bu sene daha da fazla olacağını buradan paylaşmak istiyorum. Rusya'dan, Ukrayna'dan, Çekya’dan Belarus’tan ve son dönemde Danimarka'dan İsveç'ten ve diğer kuzey ülkelerden gelen misafirlerimiz var.”