Kayseri’de 8 Mart’a Özel Unutulmaz Konser
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik, kadınlar başta olmak üzere Kayserililerden yoğun ilgi gördü.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve birçok vatandaşın katıldığı konserde, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Topluluğu sahne aldı.
Kayseri Türküleri Büyük Beğeni Topladı
Şef Mesut Divringi yönetimindeki topluluk, Kayseri yöresine ait türkülerin de yer aldığı birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Katılımcılara unutulmaz bir müzik şöleni sunan konser, büyük beğeni topladı.
Konserin ardından sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen, şef Mesut Divringi’ye çiçek takdim etti. Kadınlar Günü’nün önemine vurgu yapan Türkmen, toplulukta yer alan 11 kadın soliste de çiçek sunarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
Kayserililerden Büyük İlgi
Ücretsiz olarak düzenlenen konser, Kayserili müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı. Katılımcılar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ve konserin gerçekleşmesine katkı sağlayan sanatçılara teşekkür etti.