Kocasinan Belediyesi tarafından 17 Şubat Dünya Kediler Günü dolayısıyla düzenlenen ‘Kedi Temalı Fotoğraf Yarışması’ sonucunda kazananlar, ‘Kedi Kasabası’nda yapılan törenle ödüllerini aldı. 

Görsel Daveti̇ye

Yarışmaya katılanların resimlerinin de sergilendiği programda konuşan Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, yeni kedi kasabası ile hayvan barınağı müjdesini vererek, “Sıra dışı ve rutin belediyecilik faaliyetlerinin dışında yaşadığımız çevreye ve insanımızın hayatına fark katacak hizmetler yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

Kocasi̇nan Kedi̇ Yarişmasi (7)

Büyükşehirden Tam Destek!
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Çolakbayrakdar’ı tebrik ederek, “Kayseri’mizde mahlûkata şefkat anlayışı içerisinde bütün canlılara gerekli ehemmiyeti gösteriyor ve desteklerimizi sağlıyoruz” dedi.

Kocasi̇nan Kedi̇ Yarişmasi (1)

İnsani Sorumluluklar Var
AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. Murat Cahid Cıngı de “Hayvan barınaklarıyla ilgili Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, güzel çalışmaları var. Yaşayan tüm canlılara karşı bizim sorumluluklarımız var.” diye konuştu.

Kocasi̇nan Kedi̇ Yarişmasi (5)

Ödüller Kedi Dostlarına
Konuşmaların ardından protokol yarışmada derece girenlere ödülleri verildi. Yarışmada Emrahan Dumlu üçüncü, Emirhan Gözsüz ikinci olurken birinci ise birinciliği Banu Gümüşsoy kazandı. Ayrıca engelli kedileri çeken Hatice Zehra Yıldız ve Tuba elif Okumuş ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Kocasi̇nan Kedi̇ Yarişmasi (2)