15 dakikada 9.5 sucuk ekmek yedi 8425 dhaphoto2

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Erciyes A.Ş. tarafından Kayseri Ticaret Borsası’nın sponsorluğu ile “Sucukla Patla” adı altında sucuk yeme yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılan vatandaşlar 15 dakika içerisinde yiyebildikleri kadar sucuk ekmek yediler.

 Özhan, “Açlıktan ve işsizlikten kaynaklı her gün bir yeni acı haber ajanslara düşerken, ekonomik kriz toplumsal tahammül eşiğini aşmışken Erciyes’te “Sucukla Patla” isminde bir yarış düzenlenmesini ahlakî bulmuyorum” dedi.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Erhan Özhan ‘Sucukla patla’ isimli yarışmaya sert tepki gösterdi. ‘Açlıktan ve işsizlikten kaynaklı her gün bir yeni acı haber ajanslara düşerken, ekonomik kriz toplumsal tahammül eşiğini aşmışken Erciyes’te “Sucukla Patla” isminde bir yarış düzenlenmesini ahlakî bulmuyorum’ diyen Özhan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yarışlar nazarımda insanî değerlere uymamakla birlikte, manen de uygun değil! “Eee ne yapalım hayat devam ediyorcu” değilim! “Ölenle ölünmüyorcu” da değilim! Olmayacağım da! Patlayıncaya kadar yemenin yarışması mı olur Allah aşkına! Milletin oyuyla seçilenler, milletin vergileriyle çalışan bürokratlar, memurlar; milletin halinden anlamaz işlere imza atmayı bırakın.! Tokluğunda açlığında bu topraklarda zerafeti, hassasiyeti vardı... Bütün değerleri “patlatıncaya” kadar yemeyin!”

Kaynak: Haber Merkezi