Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen asayiş faaliyetleri kapsamında 20 Temmuz 2020 tarihinde İncesu İlçesi Hamurcu mahallesinde (D.E.) isimli şahsa ait 38 ...PlakalıLifan marka motosikletin kimliği belirsiz şahıs/şahıslar tarafından çalındığı ihbarı alındı.
İlimiz Jandarma Komutanlığınca yapılan araştırmalar neticesinde;22 Temmuz 2020 günü olayın şüphelileri olduğu tespit edilen (E.A.) ve (A.A.) isimli şahıslar takibe alınmış ve İncesu İlçesi Örencik mahallesinde çalınan motosikletle yakalanarak gözaltına alındı.
Ele geçirilen motosiklet sahibine teslim edilmiş olup,(E.A.) ve (A.A.) isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarda ifadelerinin alınmasını müteakip, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar..
Kayseri İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik olarak yürütülmekte olan faaliyetler, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam ettirileceği belirtildi.