Kayseri Haber - Bünyan doğumlu Eski Emniyet Müdürü, avukat ve Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Eryılmaz, taraftarların sahada terörist başı Abdullah Öcalan’a karşı haykırdığını belirttiği paylaşımla dikkat çekti. Bu açıklamayı eleştiren Milliyetçi Trabzonsporlular Genel Başkanı Kürşat Mete’ye sosyal medyada sert çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken iki isim adeta birbirine girdi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Eryılmaz, PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın silahı bırakma çağrısının ardından sosyal medyada sert açıklamalar yaptı. Sürecin karşısında duran Eryılmaz, yaptığı bir paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Trabzonspor, Sarıyer, Gençlerbirliği taraftarları terörist başına karşı haykırıyor. Ne olduğunu yüzlerine çarpıyor. Maşallah, maşallah akıyor"

Kayserili eski emniyet müdürü ile Trabzonsporlu isim birbirine girdi: Tam bir müptezelsin!

‘Trabzonspor hazımsızlığının bir sebebi var mıdır?’

Milliyetçi Trabzonsporlular Genel Başkanı Kürşat Mete ise bu açıklamayı görünce yorumsuz kalmadı. Zafer Partisi’ne bazı ithamlarda bulunan Mete, şu ifadeleri kullandı:

“Zafer Partisi'nin genel başkanından tut, tüm bu yönetim kademesindeki Trabzon ve Trabzonspor hazımsızlığının bir sebebi var mıdır? Israrla Trabzon'da olan olumsuz bir şeyi kitleleri ile birlikte dile getirirken, olumlu ne olursa olsun görmezden gelmeleri tesadüf değil. Kendi iç meselelerinden mi kaynaklanıyor? Trabzon insanına bir kasıt mı var bilmiyorum ama Trabzon büyük lokmadır, kendileri bunu ister acı ister tatlı olarak tadacaklardır"

‘Ne Trabzonlu olabilir ne de milliyetçi’

Bunun üzerine Fatih Eryılmaz kendini tutamayarak, “Trabzonsporlu kardeşlerim, aşağıdaki müptezele dikkat edin. Ne Trabzonlu olabilir ne de milliyetçi. Bir karın ağrısı var. Yakında ortaya çıkar.” yorumunda bulundu.

fatih eryılmaz

‘Al o sığınmacıları evinde besle’

CHP Kayseri'de bayramlaşma töreni! Aşkın Genç Kayseri'de tutuklanan öğrencileri açıkladı CHP Kayseri'de bayramlaşma töreni! Aşkın Genç Kayseri'de tutuklanan öğrencileri açıkladı

“Ümit Özdağ sürecin karşındaysa, bebek katilinin mektubu okunduğu gün 'gazetecilere teşekkür etmek' dışında neden hiçbir şey yazmadı?” sözlerine ise Eryılmaz şu şekilde yanıt verdi: “Derdinin ne milliyetçilik ne de Trabzonspor olduğu baştan belliydi. Fitne kaynağı. Al o sığınmacıları evinde besle. Karın ağrın ortaya çıkıyor.”

‘Üst rütbeli polistin, ne yaptın lan sığınmacı karşıtı?’

Eryılmaz’ın emniyette görev yaparken hiçbir şeye sesini çıkarmadığını iddia eden Mete, “Sığınmacılar gelirken ve geldikten sonra üst rütbeli polistin, ne yaptın lan sığınmacı karşıtı? Görevdeyken aman başımıza iş gelmesin, terfimize engel olmasın diye ağzını açmaz, sonrasında bırakıp siyasete girince millete vatanseverlik öğretirsiniz. Tam bir müptezelsin fetih!” ifadelerini kullandı.

fatih eryılmaz

‘Yaptıklarım yüzünden rütbelerimi geç aldım’

Eryılmaz bunun üzerine, “Müptezel yaptıklarımı o küçük aklın almaz. Yaptıklarım yüzünden tüm rütbelerimi geç aldım. Gereksiz.” diyerek karşılık verdi.

Kaynak: Merve Erol