Kayserili iş insanı ve 27. Dönem MHP milletvekili Cemal Çetin, sosyal medyada yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. MHP lideri Devlet Bahçeli’ye duyduğu saygıyı dile getiren Çetin’in sözleri, bazı kesimler tarafından tepkiyle karşılandı.

Kayserili iş insanı sözleriyle tepki çekti: Devlet Bahçeli ne diyorsa o!

Kayseri’nin Develi ilçesinde doğan iş insanı ve eski MHP İstanbul Milletvekili Cemal Çetin, son günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin terörist başı Abdullah Öcalan’a yönelik yaptığı açıklamaların ardından yaşanan olayları değerlendirdi. Partisi MHP’yi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi savunan Çetin, yaptığı açıklamayla büyük dikkat çekti.

kayseri-1

Sosyal medyada yaptığı açıklamada Çetin, şu ifadelere yer verdi:

“Niyet okuyanlara, fal açanlara, fitne ve bozgunculuk yapanlara kulaklarımız da gönlümüz de kapalıdır. Bizim için önemli olan Milliyetçi-Ülkücü Hareketin Lideri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ne diyorsa o. Yolu yolumuz, sözü sözümüzdür"

AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’dan Cemal Enginyurt'a sert sözler: Şemşamer mezhepli! AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı’dan Cemal Enginyurt'a sert sözler: Şemşamer mezhepli!

Kullanıcılardan tepki geldi

Çetin’in bu söylemleri, vatandaşlardan sert tepki aldı. Sosyal medyada eski vekile, “Kendi fikrim yok, düşünmeyi bıraktım demek istiyorsunuz yani”, “Bu nasıl bir anlayış? Kula kulluk etmeyeceksiniz, Allah’a kulluk edeceksiniz”, “Dava adamı olmak, yanlışa yanlış diyebilmektir. Lider de yanlış yapabilir, mesele yanlışı haykırmak ve durdurmaktır” gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Merve Erol