Ev ev gezip, mahallelinin ihtiyaçlarını giderdi

İçişleri Bakanlığı kararınca 48 saat süre ile Kayseri’de sokağa çıkma yasağı sürerken, Felahiye ilçesi Alparslan Mahallesi muhtarından örnek bir davranış geldi.

Belediye başkanı duyurdu: Kapanan o yollar ulaşıma açıldı! Belediye başkanı duyurdu: Kapanan o yollar ulaşıma açıldı!

Ev ev gezen ve ihtiyaçları liste halinde yazan Muhtar Nihat Karakoç, daha sonra kendi özel aracı ile ilçeye giderek tüm ihtiyaçları alıp, evlere dağıttı.

Karakoç , “Bugün sokağa çıkma yasağına uyan mahallem sakinlerini evlerinde her birini ayrı ayrı ziyaret ederek ihtiyaçlarını not alarak ilçeden ihtiyaçlarını alıp evlerinde teslim ettim. Kurallara uydukları için Alparslan mahallesi sakinlerimizin cümlesine teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Evde kalmaya devam edin, ihtiyaçlarınızı bizler getirelim“ diye konuştu.