Kerem Alışık ve Evrim Alasya’dan Sevgililer Günü'nde Duygusal Anlar!

Dükkanını kapatarak boykota destek verdiği söylenen Somer Şef, MasterChef’ten çıkarıldı mı? Dükkanını kapatarak boykota destek verdiği söylenen Somer Şef, MasterChef’ten çıkarıldı mı?

Kerem Alışık ve Evrim Alasya, başrollerini paylaştıkları "Aşk Biter mi?" adlı tiyatro oyunuyla 25'inci kez seyirci karşısına çıktı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sahneye çıkan ikili, performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kapalı Gişe Oynayan Oyunda Alkış Tufanı

"Aşk Biter mi?" oyunu, Sevgililer Günü’nde kapalı gişe oynarken, Kerem Alışık ve Evrim Alasya’nın sahnedeki uyumu seyirciden büyük beğeni topladı. Özellikle Evrim Alasya, "Kızılcık Şerbeti" dizisinde canlandırdığı Kıvılcım karakteriyle dikkatleri üzerine çekerken, tiyatro sahnesindeki performansıyla da adından söz ettirdi.

Kerem Alışık’tan Romantik Sözler

Oyun sonunda seyircilerin alkışları eşliğinde sahnede duygusal anlar yaşandı. Kerem Alışık, sevgilisi Evrim Alasya’ya sarılarak "Güzel olan sevgili değil, sevgili olan güzeldir" sözleriyle geceye damga vurdu. Bu romantik anlar, salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı. Sevgililer Günü’nde tiyatro sahnesinde aşkı doyasıya yaşayan ikili, performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kaynak: Haber Merkezi