Bursa'da meydana gelen olayda bir grup şüpheli, daha önceden alacak verecek meselesi olan kişileri yolda gördü. Alacaklılarının aracını takip eden şüpheliler, takip ettikleri aracı kurşuna dizdi.

Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi olan iki grup arasında silahlar konuştu.

Silahlı Alacak Verecek Kavgasında Otomobile Kurşun Yağdı

Husumetlileriyle Karşılaştılar

İddiaya göre şüphelilerden Barış V. ile Azad V., 16 AHS 503 plakalı hafif ticari araçla gezerken, aralarında husumet bulunan şahıslarla karşılaştılar.

Araçla Takip Ettiler

Husumetlileri hemen araçlarına yönelerek Barış V. ile Azad V.'nin izini sürdü. Barış V. ile Azad V'nin peşine düşen saldırganlar, husumetlilerini bir ara sokakta yakaladı.

Silahlı Alacak Verecek Kavgasında Otomobile Kurşun Yağdı

Otomobili Kurşuna Dizdiler

Şüpheliler, ara sokakta yakaladıkları hafif ticari araca pompalı tüfek ve tabancayla arka arkaya ateş açtılar. Barış V. ile Azad V. kurşunların hedefi olurken, araçtan kendilerini güçlükle dışarı attı. Her ikisi de şans eseri yara almadan saldırıdan kurtuldu.

Şans Eseri Kurtuldular

Araçta bulunan iki kişi şans eseri yara almadı, otomobil adeta delik deşik oldu. Silah sesleri üzerine vatandaşlar panik halinde sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Silahlı Alacak Verecek Kavgasında Otomobile Kurşun Yağdı

Kaçan Saldırganları Yakalamak İçin Çalışma Başlatıldı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis olayla ilgili tahkikat başlatırken, dehşet saçan 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan mahallelinin panik anları kameraya yansıdı.

Kaynak: İHA