Kayseri’de Vali Gökmen Çiçek, siyasi isimler ve iş adamları Erciyes Anadolu Holding’de düzenlenen iftar ile bir araya geldi. Kayseri’de düzenlenen iftar programının ardından sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar da dikkat çekti. Yapılan buluşmayı ise Alparslan Baki Ertekin’in düzenlediği belirtildi.
Yapılan iftar programı ile Kayseri’de hem siyasi isimlerin hem de iş adamlarının bir araya gelmesini sağladı. Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın'da düzenlenen iftar programına katılım sağladı.
Başkan Büyükkılıç Ertekin'e teşekkür etti
Düzenlenen iftar yemeği’nin ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Paylaşımında Alparslan Baki Ertekin'e teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “AK Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Mustafa Elitaş, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Sayın İsmail Özdemir, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, MHP Milletvekilimiz Sayın Baki Ersoy, İl Başkanımız Sayın Hüseyin Okandan ve MHP Kayseri İl Başkanımız Sayın Enes Ertuğrul Kalın ile birlikte Erciyes Anadolu Holding’in düzenlediği iftar programına katılarak, Ramazan-ı Şerif’in bereketini ve birlik ruhunu misafirlerimizle birlikte yaşadık. Bir sofra etrafında paylaşmanın güzelliğini hissettiğimiz bu anlamlı buluşma için Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin’e teşekkür ederim” diye açıklama yaptı.
Erciyes Anadolu Holding Kayseri Protokolü ve İş Dünyası iftarı
Bu yıl 7.’sini düzenlediklerini belirten Alparslan Baki Ertekin, “Bu yıl 7. sini yapmak nasip olan 'Erciyes Anadolu Holding Kayseri Protokolü ve İş Dünyası' iftarında bir araya geldik. İftarımız, değerli konuklarımızın katılımıyla anlam kazandı.
AK Parti Genel Başkan Vekili ve önceki dönem Ticaret Bakanımız Sayın Mustafa Elitaş, Kayseri Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Özdemir, Kayseri Garnizon Komutanımız Sayın Hava Pilot Tuğgeneral Hasan Volkan Güleryüz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Sayın Hüseyin Okandan, MHP Kayseri İl Başkanı Sayın Enes Ertuğrul Kalın, MHP Kayseri Milletvekili Sayın Mustafa Baki Ersoy, İl Cumhuriyet Başsavcımız, İl Emniyet Müdürümüz, İl Jandarma Komutanımız’a teşekkür ederiz” dedi.
Farklı isimlerin de katıldığını belirten Ertekin, “Kocasinan ve Hacılar İlçe Belediye Başkanlarımız, Ticaret Odası ve Sanayi Odası Meclis Başkanlarımız ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez OSB, Mimar Sinan OSB ve İncesu OSB Yönetim Kurulu Başkanlarımız, Bellona Kayserispor başkanımız Nurettin Açıkalın, MÜSİAD, ASKON ve TÜMSİAD Kayseri Başkanlarımız, Erciyes Üniversitesi ve Kayseri Üniversitesi Rektörlerimiz ile ISO 500 ve ISO http://2.ci 500 listelerinde Kayseri’yi temsil eden şirketlerimizin değerli temsilcilerine katılımları için teşekkürlerimizi sunarız. Bu özel geceye katılımlarıyla değer katan herkese içten teşekkür ederiz. Gelecek yıllarda da bu güzel geleneği sürdürmeyi dört gözle bekliyoruz” ifadelerini kullandı.