Ramazan ayının manevi atmosferi tüm Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de coşkuyla yaşanmaya devam ediyor. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, gün boyunca sahur vaktinden iftar vaktine kadar sabır ve ibadetle bekleyerek Ramazan’ın bereketini hissediyor.
Kayseri’de yaşayan vatandaşlar, 5 Mart 2025 günü sahur ve iftar saatlerini öğrenmek için araştırmalar yapıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre Kayseri’de sahur ve iftar vakitleri şu şekilde olacak:
İmsak (Sahur) 05:37
Güneş: 06:58
Öğle: 12:55
İkindi: 16:07
Akşam (İftar): 18:14
Yatsı: 19:58
Bu saatlere göre Kayserili vatandaşlar sabah ezanı öncesinde sahurlarını yaparak oruçlarına niyet edecek, akşam ezanıyla birlikte iftarlarını açacak.
Günün duası
Allah'ım! Bana ve anne babama verdiğin nimetlere şükretmemi, Senin razı olacağın salih amel işlememi bana ilham et. Neslimi de salih kimseler yap. Şüphesiz ben sana döndüm. Muhakkak ki ben sana teslim olanlardanım.