Kayseri’de Talas Belediyesi’nin düzenleyeceği, Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ ikinci kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
Talas Belediyesi, kadın girişimcilere destek olmak amacı ile Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ projesi, Ramazan ayında ikinci kez misafirlerini ağırlamak üzere hazırlıklara tüm hızı ile başladı.
Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, tarihi ve doğal güzelliği ile dikkat çeken Harman Mahalle Meydanına her ayın birinci ve ikinci günleri kurulan organizasyon, 16 Mart Pazar günü vatandaşlarla buluşmak üzere yeniden tezgâh kuracak. Kadın üreticilerin el emeği ürünlerinin vatandaşlarla buluştuğu ve proje kurulduğundan itibaren vatandaşların ilgiyle takip ettiği bir etkinlik haline gelen Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarına bu hafta da vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Kadın üreticilerin el emeği olan el işi, ahşap ürünleri gibi birçok ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar çeşitli ürünler, yeni alıcılarını beklemek üzere tezgâhlarda yer alacak.