Kayseri’de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ramazan ayının gelmesi ile vatandaşların daha fazla tükettikleri gıdalara denetimler sıklaşırken bu kez de ‘mühürsüz’ karkas et yakalandı. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü de yakalanan etleri sosyal medya hesabında paylaştı. 

Kayseri’de vatandaşların güvenli gıdaya ulaşmasının sağlanması için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Özellikle et ve tavuk gibi bozulacak, vatandaşlara zarar verecek ürünler için alarma geçen İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Kayseri’de mühürsüz karkas et tespit etti. 

Taşa ruh veren dehaya vefa: Kayseri’de Mimar Sinan haftası başlıyor! Taşa ruh veren dehaya vefa: Kayseri’de Mimar Sinan haftası başlıyor!

Kayseri'de Onlarcası Ele Geçirildi! Tek Tek Imha Edildi (2)

İmha edildi

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Güvenli gıdaya ulaşım için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Gıda denetim ekiplerimiz tarafından mühürsüz karkas et tespit edilerek imha edilmiş ve gerekli cezai işlem uygulanmıştır” ifadeleri kullanıldı. 

Kayseri'de Onlarcası Ele Geçirildi! Tek Tek Imha Edildi (3)

Denetimler sürüyor

Kayseri’de Ramazan ayında vatandaşların daha güvenli alışveriş yapabilmesi için denetimler de devam etti. Marketler ve üretim yapan firmalara denetim yapılırken aynı zamanda kurallara uygun olmayanlara ceza yazıldı. Firmaların da dikkat etmesine yönelik uyarılar devam ederken Kayseri’de firmaların da bu yönde özenleri devam ediyor. 

Kaynak: Fatma Elmas