İşin aslı genç kız gazetemizi arayınca ortaya çıktı. Aslında hepsinin eğlence amaçlı olduğunu ‘meydan okuma’ denen bir oyunu oynadıklarını söyledi. Pankartta da olduğu gibi daha birçok farklı olayları mevcut.

Aslında çok ilginç eğlenmek için ya da tanınmak için fazla beğeni hatta geri takip almak için başvurdukları yöntem çok farklı. Düşününce üzülmüyor değilim aslında. Tabi ki eğlenmek, gülmek gerekir. Benim şahsi fikrim her şeyin bir sınırının olması gerektiği. Çılgınlıkta iyidir güzeldir hayata heyecan katar ama bir genç kız olarak bir hanımefendi olarak eğlenmek için farklı yöntem seçebilirlerdi kendilerinin seçtikleri bu yöntem oldukça tepki aldı çünkü.

Daha önceki bir yazımda kaybolan 90’lı yılların gençlerinden çocuklarından bahsetmiştim. Bu tarz eğlenme yöntemini seçen gençleri gördüğümde o yılları çok özlediğimi hatırlıyorum. Bu olaya birçok yönden bakabilirsiniz hatta bana kıza da bilirisiniz. Yani Türkiye ‘de yaşayan bir aile her ne kadar modern topluma ayak uydurmaya çalışsa da kendi örfünden, âdetinden, geleneğinden vazgeçmeyen aile yapısına sahibiz. Bu eğlence yöntemi Türk toplumunun aile yapısına ters ve yanlış anlaşılmaya çok müsait hele ki art niyetli insanların çok olduğunu düşünürsek çok çok ters.

Gençliğimizi, saygımızı özellikle kendi benliğimize olan saygımızı yitirmemeliyiz biz kendimize ailemize saygı göstermezsek eğer başkasından da asla saygı göremeyiz ve inanın bu hayatta hangi işi yaparsak yapalım ciddiye alınmayız.